Vuosi on vaihtunut ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Ainakin vuoden ensimmäinen päivä on kaunis, aurikoinen, kuulakas pakkaspäivä. Toivottavasti tämä "suunta" jatkuu myös jatkossa.

Kulunut joulukuu meni ringin osalta aikas kivasti. Raportit tulivat (pääsääntöisesti) ihan ajallaan, vaikkei emo niitä saanutkaan julkaistua ihan ajallaan. Tämä jouluhässäkkä on vähän tätä. Olen joulukuun aikana ollut vähän lepsumpi aikataulujen suhteen, mutta nyt kun joulu on ohi on palattava ruotuun.

Kahlasin läpi sähköpostit ja laittelin raportteja julki. Tällä hetkellä tilanne on se, että tuotosraportteja puuttuu yhdeksän. Laitoin näistä muistutusviestit tulemaan asianosaisille ja odottelen vastauksia lähipäivinä. Lisäksi jouduin yhdelle rinkiläiselle laittamaan vähän tiukkasävyisemmän viestin. Toivottavasti kovistelu auttaa, ettei emon tarvi ottaa kovia otteita käyttöön. Olisi inhottavaa sulkea joku pois ringistä. Emon on kuitenkin tehtävä, mitä emon on tehtävä.

Nyt alkava tammikuu onkin samalla ringin viimeinen kuukausi. Teemana meillä on väri. Eli värikoodi pitää olla mukana koko paketissa. Muistakaahan tsempata raporttien kanssa, niin saadaan rinki kunnialla loppuun ennen kutosen alkamista. Ja muistattehan, että ilmoittautuminen kutosrinkiin alkoi tänään! (Kyllä, emo hoiti "velvollisuutensa" jo heti puolen yön jälkeen.)

Muistutan myös, että kerron tämän ringin aikaisista sääntörikkomuksista Pinkkikselle. Ringistä toiseen toistuvat huomautukset ja säängörikkomukset voivat estää pääsyn seuraavalle kierrokselle!

Eipä sitten muuta kuin iloista ja reipasta mieltä kaikille rinkiläisille ja rinkiä seuraaville. Olkoon alkava vuosi onnellinen ja monipuolinen.

Säilyttäköön Uusi Vuosi 2009 sen mitä rakastat

-tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat

-vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.

*****

Edit. 4.1.09

Kaikki rinkiläiset ovat olleet yhteydessä emoon joulukuun raporttien suhteen. Eli kuukausi on kunnossa ja homma jatkuu vielä tämän tammikuun ajan. Muistattehan viedä paketit postiin viimeistään keskiviikkona 14.1.2009!!! Ja hei, muistattehan että nyt tammikuussa saa paljastaa itsensä. ;o)