No niin. Ensimmäinen kuukausi tätä vitosrinkiä saatiin (ainakin melkein) kunnialla pakettiin. Muutama tuotosraportti vielä puuttuu, mutta muuten tämä kuukausi meni ihan mallikkaasti. Hyvähyvä! Tästä on hyvä jatkaa. Tiukentunut aikataulu ja sääntömuutokset (teema ja paketissa tulleen tuotteen käyttäminen) on ymmärtääkseni otettu hyvin vastaan ja muutosten tuomat sekaannukset ovat olleet suorastaan olemattomia. Loistavaa!

Pakettien ja erityisesti tuotosten tutkiskelu on ollut tosi jänskää. Hyvin ainakin tuo koristelu-teema teihin "upposi". Paljon hyviä ideoita löysin teidän tuotoksistanne. (Ja sehän oli minun perimmäinen taka-ajatukseni tässä tuotosraportoinnissa... *virnistys*) Toivottavasti muutkin ovat saaneet uusia ideoita.

Katotaan, mitä jänskää joulukuu tuo tullessaan. Ensimmäiset lähetykset on jo raportoitu. Muistattehan, että joulukuun teemat ovat joulu ja suklaa. Paketit pitää lähettää viimeistään perjantaina 12.12.

Tiedän, että joulukuu on aika kiireistä aikaa meillä kaikilla, kun on "jotain muutakin tekemistä". Itsellänikin saattaa sähköpostien purkaminen välillä kasaantua. En välttämättä ehdi/jaksa joka päivä käydä sähköposteja läpi. Toivottavasti ymmärrätte... (Emo just miettii, miten hommat jakais viikonlopuille, arki-illoille ja joulunalla olevalle lomalle...)