Vaikka emo on vähän myöhässä muistutuksineen, niin muistutan silti, vähän viran puolesta... Eli joulukuun pakettien viimeinen lähetyspäivä oli tänään. Olen pahoillani, etten toimertunut viikolla laittamaan muistutusviestiä teille. Muistin asian maanantaina, mutta silloin oli vielä liian aikaista. Ja loppu viikon... Noh... Se hiipivä lentsu on ollut vain hiipivää (hiipii muuten edelleenkin...), mutta sekoittanut ajatuksia silti. Ja neidille nousi edellisyönä (uudestaan) kuume, joten loput ajatukset menivät huonosti nukutun yön mukana. (seliseliseliseliseli...) Nytkin kahlasin n. 40 saapunutta viestiä kerralla, kun en ollut ehtinyt rauhassa koneelle ennen tätä iltaa. (Eläköön tökkivä tietokone...)

Lähetysraporttien suhteen tilanne näyttää tosi hyvältä. Vain kymmeneltä rinkiläiseltä puuttuu raportti lähetetystä paketista. Mielestäni tilanne on tosi hyvä, kun viimeiseen raportointipäivään on vielä aikaa. Ja se viimeinen raportointipäivähän on maanantai 15.12. Toivottavasti nuo kaikki kymmenen pakettia on jo lähetetty... =D

Saapuneista paketeista odottelen raporttia viimeistään 20.12. eli ensi viikon lauantaina. Puuttuvista paketeista voisi huudella sitten tiistaista alkaen.

Ja tuotoksiakin voisi esitellä. Tosin uudenvuodenaattoon asti teillä on aikaa leipoa ja raportoida leipomuksista.

Yritän (taas...) parantaa tapani tässä raportoimisasiassa. Ensi viikolla olen vain maanantain töissä ja siitä jouluun asti olen lomalla. Tosin loma töistä tarkoittaa työlomaa kotona. Tiedossa on leipomista ja siivousta ja raivausta ja kuurausta ja... Siis sitä perinteistä joulutouhua... Yritän kuitenkin sopivin välein pitää huokaustaukoja (tietokoneen äärellä, luonnollisesti), joten eiköhän raportointi suju ensi viikolla vähän mallikkaammin...

Toivottelen tässä sopivan tilaisuuden tullen myös kaikille rinkiläisille hyvät joulut. Viettäkää sitä rauhassa (emon luomista raportointiaikatauluista huolimatta).

Tässä vielä pari netistä löytynyttä jouluohjetta:

"Täsä mun siivous ja leivontaohje. Ripottel kardemummaa uunipellil ja pelli vartiks uunii 75 astesse. Ja sit viäl! Kastel vanha villasukka Tolull ja heit sukka soffa al. Istu ja nauti elämäst ilma joulustressii: Talo tuaksu tuarelt pullalt ja juur siivotult. Pimiä o kuiteski. Hyvää jouluorotust vaa!"

Ja Marttojen ohje: Siivoa komerot jouluksi, jos aiot viettää joulusi siellä komerossa (tai jos laitat jouluvisiitille tulleen anopin sinne komeroon... emon huomautus...) Kyllä ne komerot voi siivota myöhemminkin.