Olettaisin, että kaikki ovat saaneet Slyltään jonkinmoisen viestin. En ainakaan ole saanut päinvastaisia ilmoituksia kuin muutaman (ja niissäkin tervehdys oli jo matkalla...) Jos näin on, niin voimme maltilla odotella näm viimeiset pari päivää. Sitten onkin tosi kyseessä. =D

Eli marraskuun alusta saisi alkaa lähettelemään ensimmäisiä paketteja. Muistakaa, että pakettien täytyy noudattaa kuukausittain vaihtuvaa teemaa. (Huomioittehan pakettien lähetysajat.) Muistakaa myös, että vastaanotettuanne paketin, teidän täytyy käyttää jotain paketin tuotetta kuukauden loppuun mennessä. Näistä kaikista (lähetys, paketin vastaanotto, tuotteen käyttäminen) täytyy laittaa raporttia emolle. Tuolta oikeasta laidasta löytyy tarkemmat aikataulut raporteille.

Muistuttaisin tässä samalla, että lähetyksistä pitää ilmoittaa emolle lähetysmuoto (maksikirje vai paketti). Paketeista täytyy ilmoittaa emolle myös paketin seurantatunnus. Siis se pitkä JJFI-alkuinen numerosarja. Mikäli postitatte maxikirjettä, siitä ei luonnollisestikaan saa seurantatunnusta.

Eipä sitten muuta kuin paketteja haalimaan! =D