Noniin, nyt on tullut aika julkistaa seuraavan salaisen leivontaystävän blogi ja samalla "avata" viides kierros. Ilmoittautuminen mukaan Sly5:seen alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla ja/tai sen jälkeen. Itse rinki alkaa 1.11.2008. Ilmoittautumisten tarkempi ajankohta kerrotaan kyllä aikanaan tässä blogissa -ja tarpeeksi ajoissa.

HUOMIO, HUOMIO,HUOMIO!
Vielä en siis ota ilmoittautumisia vastaan!


Tällä kertaa emona hääräilee toistamiseen Kattila -blogista ja Sly3-ringistä ehkä joillekin jo tuttu Katri Kattilasta. Emoon saat yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen: sly5(piste)emo(at)luukku(piste)com


Ringin osallistujamäärä on tällä kertaa rajattu! Osallistujia otetaan mukaan kuusikymmentä (60), tästä määrästä kymmenen (10) paikkaa on varattu ensikertalaisille ja viisi (5) blogittomille osallistujille. Loput paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mainitsethan jo ilmoittautumisviestissäsi, oletko konkari, aloittelija vai blogiton. Toivon, että tämä osallistujamäärän rajaus ei aiheuta kenellekään mielipahaa, vaikka kaikki halukkaat eivät tällä kierroksella pääse mukaan. Uskon kuitenkin, että tämä rajaus on paikallaan, koska emoilu on perin aikaavievää touhua. Toivon ringin pysyvän näin paremmin kasassa ja emo ehtii huolehtimaan kaikkien pakettien seurannan ja päivityksen ajallaan.

Paikat rinkiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Nopeus on siis ainut asia, joka on valttia. Mikäli ennen ringin alkua joudun poistamaan osallistujan (lue Sly-Ohjeet, kohta 12.) -mukaan nousee seuraavana listalla ollut halukas.

Tehdään tästä ringistä yhdessä riemukas, rehti ja rehellinen. Lähdethän mukaan pilke silmäkulmassa ;)

Tarkempi tieto ilmoittautumisen alkamisesta kerrotaan täällä blogissa hyvissä ajoin! Joten seuratkaa tilannetta.

***

Haluan vielä muistuttaa kaikkia halukkaita. Mieti seuraavia asoita, jos mietit ilmoittautumista mukaan alkavalle kierrokselle:

-Mikäli haluat mukaan kierrokselle, varmista että pystyt olemaan ringissä mukana kolme kuukautta ja lähettämään kolme vähintään 8
:n arvoista pakettia (+postikulut päälle).

-Ymmärrä se tosiasia, että toiselta puolelta suomea voi olla vaikeampi hankkia leivontaan liittyviä tarvikkeita ja/tai ne maksavat huomattavasti enemmän.

-Lähde mukaan positiivisella mielellä. Älä vertaile lähettämäsi ja vastaanottamasi paketin rahallista arvoa. Äläkä varsinkaan vertaa muiden saamien pakettien rahallista arvoa omaan pakettiisi! Tarkoituksena on jakaa hyvää mieltä, eikä levittää kateutta ja pahaa mieltä.

-Mikäli sinulla on kuitenkin jotain negatiivista kommentoitavaa, laita sähköpostia emolle. Anonyymin kirjoittamat negatiiviset kommentit tässä blogissa tullaan poistamaan. Tarpeen vaatiessa emo poistaa negatiiviset napinat, vaikka niissä olisi lähettäjän nimikin mainittuna.