On tullut aika emon vähän muistutella aikatauluista! Eli muistattehan, että perjantaina 14.11. on viimeinen lähetyspäivä paketeilla. Siis kyllä, se on ylihuomenna! Kaksi viikkoa on kulunut jo, siis jo! Ja ihan oikeasti, ne paketit pitää viedä viimeistään silloin! Ja lähetetyistä paketeista pitää laittaa raportti emolle viimeistään lauantaina 15.11. Myöhästymiseen täytyy olla tosi hyvä selitys. (Pää kainalossa ja silleen...)

Eli lähetysten osalta ollaan aika loppusuoralla tämän marraskuun pakettien suhteen. Ja hyvällä mallilla ollaankin. Suurin osa paketeista on jo raportoitu lähteneen. Hyvähyvä!

Saapuvien pakettien suhteen emo taitaa saada raporttivyöryn viimeistään ensi viikolla. Sitä odotellessa =D Ja saapuneet paketithan pitää raportoida emolle viimeistään ensi torstaina 20.11. Ensi viikon alkupuolella, tiistain aikoihin, voitte ilmoitella minulle, jos ette ole vielä saaneet postia.

Ja kun paketti saapuu, miettikää, mitä tuotetta voisitte käyttää ja miten! Kuukauden loppuun mennessä pitää siis raportoida tuotteen käyttäminen. Huisia. Niitäkin raportteja emo saa varmaan kohtapuoliin ihan säkkitolkulla! Kivaa! =D Minä jo noita muutamia käyttöraportteja olen kuolannutkin. (Jos ne postaukset tuntuu limaisilta, se on vaan emon kuolaa... Hih...)

Ja vielä yksi asia muistaessani. Lueskelen sähköpostini vielä huomenna iltasella (siinä kuuden-seitsemän aikoihin?). Sen jälkeen olen nettipimennossa sunnuntai-iltaan/-iltapäivään asti. Silloin purankin sähköpostilaatikosta varsinaisen viestisuman. =D Ja toivoakseni silloin löydän viimeistenkin Matti Myöhästen lähetysraportit...

Anteeksi, että tämä viesti on vähän töksähtelevä. Ajatus ei ole kovin sulavaa näin työpäivän jälkeen... Toivottavasti kuitenkin ymmärrätte, mitä tarkoitan! =D