Lupailin yhteisviestissä, että olisin nyt viikonlopun aikana lähetellyt parienne yhteystietoja. No, eipä taas suunnitelmat ja toteutumat menneet yksiin. Yritän nyt alkuviikon aikana (iltaisin) lähetellä parien tietoja.

Olen pahoillani tästä viivästyksestä!

 

Edit. 13.10. klo 20:50

Olen nyt lähetellyt yhteystietoja noin puolelle rinkiläisistä. Toisen puolen yritän lähettää huomenna / viimeistään keskiviikkona. Nyt en jaksa enää enempää, silmät harittaa ja rivit hyppii jo ihan riittävästi.

Edit. 15.10. klo 20:50

Puolenkuun (ja taivaalla möllöttävän täyden kuun) kunniaksi sain loputkin yhteystiedot jaettua. Eli nyt jokaisella teistä pitäisi olla sähköpostissaan viesti, josta löytyy parin osoite ja muita "stratekisia tiatoja". Lukekaahan parien toiveet ja mieltymykset läpi huolella... Ja muistakaa laittaa parillenne viesti yhteystietojen saamisesta vaikka blogikommentilla tms.

Ja sitten se parien jaon toinen puoli. Ensi viikosta alkaen (eli 20.10 alkaen) voitte ilmoitella minulle, mikäli ette ole saanut pariltanne salaperäisiä yhteydenottoja. =D

Nyt ei oikeastaan voi tehdä muuta kuin odottaa niitä mystisiä viestejä (heh...) ja tutkiskella kauppojen hyllyjä "sillä silmällä". Nyt onkin mukavasti tullut jo kaikenmoista joulusälää kauppoihin ja sen myötä löytyy vähän erikoisempiakin tavaroita. Ei muuta kuin ostoskoriin paketteja varten, jos ne sopivat teemoihin!

Näkyillään!

Edit. 21.10. klo 10

Onhan kaikki saaneet pariltaan yhteydenoton? Ilmoitusta minullepäin, jos ei ole sähköpostissa tai postilaatikossa mitään...