Edit. 9.10.

Ilmoittautuminen on päättynyt!

 

Noniin! Elikkäs ilmoittautuminen vitosrinkiin on ollut käynnissä nyt semmoiset neljä tuntia. Muutama aloittelija ja pari blogitonta mahtuu vielä ihan varmuudella, loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Emo on siis saanut viestejä jo ihan mukavasti, noin puolet paikoista on jo täytetty ja nopeimmat ovat palauttaneet jo kyselykaavakkeensakin. Ilmoittautuneiden joukossa on paljon uusia tuttavuuksia, mutta myös "vanhoja tuttuja". Hyvähyvä!

Blogin nappia on jo muutamaan otteeseen kyselty. En itse hanskaa semmoisen tekoa kovinkaan hyvin, joten olen pyytänyt konsultointiapua tässä asiassa. Napin tekeminen on siis vielä vähän vaiheessa. Nappi (tai siis napin koodi...) tulee jakoon heti, kun se on valmis.

Edit 5.10. klo 20

Paikkoja on vielä ihan mukavasti jäljellä.

Semmoisen ajattelin tulla kertomaan, että luen ilmoittautumisia seuraavan kerran vasta huomenna illalla. Älkää siis huolestuko, jos ette saa vastausta heti.

Edit. 6.10. klo 20:30

Olen käynyt läpi eilisen illan ja tämän päivän aikana saapuneet viestit. Vielä on muutama paikka jaossa, näistä pari on vielä huomisen ajan (eli 7.10. klo 24:00 asti) varattuna blogittomille, loput paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 8.10. klo 24:00, ellei paikat täyty ennen sitä.

Muutamissa viesteissä on ihmetelty, miksi kyselen lempinimeä. Se selviää kyllä ringin edetessä... =D Malttia ystävät, malttia.

Luen sähköpostia taas huomenna illalla.

Edit. 7.10 klo 20:40

Olen taas kahlannut läpi eilisen illan ja tämän päivän aikana saapuneet sähköpostiviestit. Muutama paikka on viel vapaana. Huomaattehan, että ilmoittautumisaikaa on enää reilu vuorokausi!

Sähköposteja luen taas huomenna iltasella.

Edit. 8.10. klo 20:30

Vuorokaudessa kertyneet sähköpostit on taas luettu läpi. Vielä olisi muutama tunti aikaa ilmoittautua. Vielä siis ehtii, jos on oikein nopea...

Yritän huomenna töissä "lusmuilla" sen verran, että saisin laitettua kaikille ilmoittautuneille sähköpostilla siinen "mystiseen" lempinimeen liittyvän viestin. Ja jos työpäivä menee ihan oikeiden töiden parissa, laitan viestin sitten illalla, ennen Idolssia. Eli salaisuus paljastunee tässä lähiaikoina...

Kyselykaavakkeitakin on palautunut aikas mukavasti, vain neljä kaavaketta on enää maailmalla. Tämä on aika hyvin tässä vaiheessa ilmoittautumista!

Palataan "linjoille" viimeistään huomisiltana