Noniin... Nyt on aika avata tämä Sly5:den blogi "ihan oikeasti". Tutustukaa vitosringin sääntöihin ja aikataulutukseen rauhassa ja katsokaa kalentereitanne sillä silmällä. Tämä kierros on tiukkatahtinen ja vaatii osallistujilta pikkasen enemmän kuin aikaisemmat ringit.

Jos teillä on jotain kysyttävää aikatauluun tai sääntöihin liittyen, laittakaa ihmeessä sähköpostia: sly5(piste)emo(at)luukku(piste)com.

Tehdään tästä(kin) ringistä iloinen ja leppoisa!

**************

Ai niin... Yks pikku juttu... Ilmoittautumisaika alkaa sunnuntaina 5.10. klo 9:00. Tätä ennen saapuneita ilmoittautumisviestejä ei noteerata. Paikkoja on yhteensä kuusikymmentä, joista kymmenen on varattu ensikertalaisille ja viisi blogittomille. On varsin todennäköistä, että paikat täyttyvät sunnuntain aikana. Pitäkäähän siis kiirutta! Yritän seurata ilmoittautumistilannetta päivän aikana ja laittaa tänne väliaikatietoa  

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä emolle sähköpostia osoitteeseen sly5(piste)emo(at)luukku(piste)com. Kopioikaa viestiinne oheinen vastauspohja ja täydentäkää omat tietonne viestiin. (Tämä ei ole vielä se kyselykaavake -se tulee sitten aikanaa ilmoittautumisen jälkeen.)   

Ilmoittautujan nimi (etu- ja sukunimi):

Mahdollinen lempinimi:

Sähköpostisosoitteesi:

Oletko ensikertalainen vai konkari?

Blogisi osoite (jos olet blogiton, mainitse sekin):